DETTA ÄR QBIS

QBIS Tidrapportering och projekthantering

UPPTÄCK MÖJLIGHETERNA

Att hantera tid och resurser effektivare kommer att göra underverk för ditt företag

1
1

Enkel tidrapportering & projekthantering online.

Anpassat för dig.

Tidredovisning och projektredovisning med ett enda verktyg. Håll ordning på all nedlagd tid hos dina kunder och i dina projekt. Få underlag för fakturering och löner. Upptäck förändringar och optimera verksamheten.

Tidrapportering

Tidhantering för lönehantering. Utlägg, schemaläggning och semesterplanering ingår. Hantera debiterbara timmar. Gjort så ni kan lägga tid på det som räknas: er kärnverksamhet

Projekthantering

Samarbeta online med alla era projekt. Maximera företagets resurser och se i realtid hur ni ligger till. Skapat för framgångsrik projektledning och projekthantering.

CRM säljstöd

Smart CRM-system som hjälper dig hantera alla dina kontakter och händelsen. Skapa avtal och offerter och följ försäljningen i din säljpipeline.

Ärendehantering

Hantera alla ärenden och support smartare. Få effektivare flöden, fullständig dokumentation, e-mailkopplingar, och smidig mobil app.  Effektivisera all support och få full kontroll.

Tidrapporternig onlineTIDRAPPORTERING

Alla företag har behov av att anställda rapporterar sin tid. Oavsett om behovet rör sig om underlag för löneutbetalning, fakturering, projektuppföljning eller att analysera företagets aktivitetstid, gör QBIS Tid arbetet enkelt och effektivt. Inte minst, gör QBIS det enkelt för dina anställda att rapportera in tid.

Läs mer

project.overviewPROJEKTHANTERING

QBIS är inte bara ett mycket bra planeringssystem utan QBIS styrka är att leverera projekt i tid. Du får du den viktiga kontroll och uppföljning som behövs för att nå ökad produktivitet och effektivitet i alla dina projekt.

Läs mer

Integrationer med dina affärssystem

QBIS är ett system som enkelt samarbetar med andra system. Vi har kopplingar till de flesta av marknadens populäraste affärssystem.

Upptäck vad QBIS kan göra för dig

Testa QBIS gratis

"QBIS har hjälpt både mig och andra personer i ledningen att maximera intäkter och nå interna mål vilket har hjälpt oss att växa till företaget som vi är idag."

− Stephen Lang, Findwise

"Med QBIS kan jag se statistik på alla projekt, vad har vi tjänat och vad vi ska satsa på. Det bidrar till att öka företagets effektivitet i allra högsta grad."

− Michael Henriksen, Klättermusen Trädvård

"Mina snickare rapporterar enkelt in sin arbetade tid med appen. Vi ser direkt hur våra projekt flyter på, både tids- och kostnadsmässigt."

− Daniel Hermansson, vd, Ocean Finsnickeri Båtbyggeri

En trygg tjänst i molnet

Kostnadseffektivt

Ingen installation – allt finns i molnet. Drift och uppdateringar ingår.

Flexibelt

Anpassningsbart och växer med er verksamhet och behov.

Integrerbart

Samarbetar enkelt med dina andra system.

Tillgängligt

Din verksamhet blir tillgänglig överallt, på alla enheter.

Trygg och säker drift

Din data är ständigt säkerhetskopierad och alltid säker.

Förstklassig Support

Vårt dedikerade supportteam finns här för dig.

Är du redo att ta din tid- och projekthantering till en ny nivå?

Upptäck QBIS Tid & Projekt