Fördelar med att arbeta i projekt och projekthanteringssystem online

Att arbeta i projekt

Företag och organisationer väljer att i allt större utsträckning organisera hela eller delar av sin verksamhet som projekt. Fördelarna med detta är många bl.a. tvingas organisationen och individer att se nyttan, estimera kostnader och tid och att sätta upp mål både kortsiktigt och långsiktigt med regelbundna avstämningar. Det är uppenbart att detta är ett fördelaktigt sätt att arbeta på – men hur gör man detta på bästa sätt rent praktiskt?

Projekthanteringssystem online

Ett webbaserat projekthanteringssystem hjälper er att sköta era projekt, era team och att samverka med era kunder mer effektivt. Det är en skalbar och kostnadseffektiv lösning som dessutom gör att du kommer åt dina data från vilken dator som helst. Du kan dela information med kollegor och ni kan arbeta tillsammans oavsett var ni befinner er. Användaren kan fokusera på leveranser och uppföljning av tid och kostnader och få tidiga indikationer på om budgeten håller på att överskridas. Systemet är utformat och klart för att hantera projekt på bästa sätt och du kan börja arbeta mer eller mindre direkt när du  väl bestämt dig.

Projekthanteringssystem ger struktur och resultat

Syftet med ett projekthanteringssystem är att det ska hjälpa dig att leverera alla projekt med hög kvalitet, i tid, och inom budget.  Projektprocesser etableras och systematisering sker, grunden för att lyckas med projekt. Men de verkliga fördelarna kommer när mar har arbetat med sitt system en tid. Systemet synliggör resursutnyttjande och möjliggör effektivisering. Projekthanteringssystemet bidrar till förbättrade resultat och skapar en ökad förståelse för de orsaker, verkan och mål som driver organisationen. Samtidigt  skapas ett gemensamt fokus på realisering av mål, nyttor och effekter.

Så frågan är inte längre varför man bör arbeta med ett projekthanteringssystem – utan om man har råd att inte göra det?

QBIS Projekt är ett webbaserat system för projektplanering, genomförande och redovisning av dina interna och externa projekt.

Med QBIS Projekt får du ett enkelt och användarvänligt system för att hantera företagets resurser och följa upp status på dina projekt i realtid.
Maila sales@qbis.se eller ring oss på telefon 031-10 70 60 så visar vi dig!

 

Leave a Reply