Start arrow Översikt
QBIS Projekt

Enklare online!

QBIS Cloud Computing
 • Ingen hårdvara
 • Ingen installation av program
 • Fri teknisk support
 • Fria uppdateringar
 • Ständiga backuper

 
"Förbättrad produktivitet och effektiv hantering av projekt, löner och fakturering med QBIS."

Torbjörn Grahn
VD, Condesign

 
Norton Secured

Smartare projektplanering

QBIS Projekt är ett webbaserat system för projektplanering, genomförande och redovisning av dina interna och externa projekt. Med QBIS Projekt får du ett enkelt och användarvänligt system för att hantera företagets resurser och följa upp status på dina projekt i realtid.

Arbetad och debiterbar tid är en viktig del av många projekt. Men QBIS kan dina projektmedlemmar enkelt rapportera in tid och utlägg mot både projekt och aktiviteter. Oavsett om projektet är baserat på ett löpande eller fast pris, inkluderar material och utlägg eller inte, erbjuder QBIS ett kvalificerat och enkelt sätt att mäta kostnad och pris för varje enskilt projekt. 

Med QBIS blir projekthantering enkelt. Du kan leda projekt oavsett var du befinner dig. Skapa och hantera både interna och externa projekt, tillsätt resurser, aktiviteter, milstolpar och budget. Få överblick och kontroll över alla timmar och material i projekt och aktiviteter genom att jämföra med fastlagd budget.

    List

Projektplanering
och exekvering

 Fakturaunderlag

Underlag för
fakturering

 Gantt

Gantt-
diagram

         
    Projektsamarbete

Organisera ditt
projektteam och
dela information

 Budget

Möt deadlines
& budget

 Report icon

Rapporter
och statistik

QBIS Projekt ökar ni företagets effektivitet oavsett dina resursers geografiska placering. Alla har tillgång till systemet och till uppdaterad information. Med QBIS Projekt får ni alla förutsättningar för att lyckas med era projekt.

Skärm QBIS Projekt

 

Arbeta effektivt

Med QBIS projekthanteringsystem får du ett ett effektivt arbetssätt och full kontroll på tid och resurser. QBIS Projekt ger den viktiga kontroll som behövs för att nå ökad produktivitet och effektivitet.

Läs mer om funktionerna i QBIS Projekt:

 

Titta på QBIS Projekt:
Projektaktiviteter  Projektbudgetöversikt i cirkeldiagram  Gantt-diagram för projekt  Överblicka enkelt alla dina projekt på en sida 
Exempel på projektanalysrapport  Dela dokument med dina projektmedlemmar  Övervaka dina projekts status i en lättfattlig översikt  Kontrollera tillgängligheten hos resurser innan du tilldelar dem projekt


Webbaserat och flexibelt

QBIS Projekt är ett enkelt system för projekthantering och kan anpassas efter just ditt företags förutsättningar. Det är webbaserat och flexibelt och har stöd för olika språk vilket gör det möjligt att arbeta internationellt. Den överskådliga designen gör det enkel att använda och ni kommer igång direkt.

Överblick och kontroll

Med QBIS Projekt har du den kontroll som behövs för att säkerställa att projekten är lönsamma och att resurser redovisar sin tid på ett korrekt sätt oavsett var de befinner sig.

Enkelt att använda

QBIS Projekt är gjort för att vara användarvänligt. Du börja skapa och planera dina projekt direkt utan någon särskild utbildning.

Projektplanering var du än är

QBIS Projekt går att använda överallt. Du kan enkelt och säkert använda QBIS överallt där det finns Internet: från kontoret, hemma, på tjänsteresan eller ute hos kund.

Börja använda direkt

Så snart ni beställt QBIS skapas ett konto för ert företag.Därefter får du  inloggningsuppgifterna till kontot och ni kan börja använda QBIS direkt. Vår kunniga support hjälper er vid behov. De kan även importera information och göra eventuella anpassningar om ni har behov av det
Alltid i QBIS

 QBIS is safeAlltid tillgängligt
 Kostnadseffektivt  Säkert lagrat Enkelt i molnet Uppdateringar

 Säkert lagrat
Ständig Back-up

 Alltid
tillgängligt
  Kostnads-
effektivt
 
Ingen egen
installation
  Enkelt online  Ständiga
uppdateringar

Säkert

QBIS är ett mycket stabilt och säkert. Systemet finns redundanta servrar djupt nere i urberget. Det sker flerstegsbackup flera gånger per dag. Vi fokuserar på säkerhet, så du kan fokusera på din verksamhet.

Alltid tillgängligt

Du når QBIS från kontoret, från bilen, från fältet, på tåget och i taxin. Du har tillgång till QBIS överallt där det finns Internet.

Kostnadseffektivt

QBIS Tid är ett kostnadseffektivt system för både stora och små företag. Du betalar ett lågt pris per användare och ni betalar aldrig för fler personer än man använder. Ju fler användare ni är desto lägre pris per användare.

Ingen egen installation

Eftersom QBIS är molnbaserat krävs inga investeringar i hårdvara eller installationer av program på datorer. På så vis finns det inga kostnader för implementering.

Enkelt i molnet

Då QBIS erbjuds som en säker tjänst över Internet sköter vi att det tekniska. Molntjänster är ett enkelt, problemfritt sätt att arbeta.

Alltid uppdaterat

 Vi utvecklar ständigt nya funktioner i QBIS, eftersom QBIS är helt molnbaserat får du alla uppdateringar direkt och slipper uppgradera till nya versioner.  

 
Google+