Vår passion för det vi gör
överförs i våra tjänster

Vi på QBIS är specialiserade på tid- och projektredovisning. QBIS är molnbaserat och utvecklat för att vara okomplicerat, snabbt, tryggt, tillgängligt och flexibelt. Det är en tjänst vi levererat via molnet sedan 2006.

Idag har vi flera tusen användare spridda över hela Sverige, från olika branscher inom både privat och offentlig sektor. Med mångårig erfarenhet från branschen vet vi vilka lösningar som medför verklig nytta för dig som företagare.

Säkert

QBIS är ett mycket stabilt och säkert. Systemet finns redundanta servrar djupt nere i urberget. Det sker flerstegsbackup flera gånger per dag. Vi fokuserar på säkerhet, så du kan fokusera på din verksamhet.

Alltid tillgängligt

Du når QBIS från kontoret, från bilen, från fältet, på tåget och i taxin. Du har tillgång till QBIS överallt där det finns Internet med dator eller men din telefon.

Kostnadseffektivt

QBIS Tid är ett kostnadseffektivt system för både stora och små företag. Du betalar ett lågt pris per användare och ni betalar aldrig för fler personer än man använder. Ju fler användare ni är desto lägre pris per användare.

Ingen egen installation

Eftersom QBIS är molnbaserat krävs inga investeringar i hårdvara eller installationer av program på datorer. På så vis finns det inga kostnader för implementering.

Enkelt i molnet

Då QBIS erbjuds som en säker tjänst över Internet sköter vi att det tekniska. En molntjänst som ger ett enkelt, problemfritt sätt att arbeta.

Alltid uppdaterat

Vi utvecklar ständigt nya funktioner i QBIS. Eftersom QBIS är helt molnbaserat får du alla uppdateringar direkt och slipper uppgradera till nya versioner.

Ärendehantering grupp

Varför våra kunder väljer oss

Få ordning på all arbetad tid

70%

Effektivisera verksamheten

80%

Strukturera processer

69%

Förbättra projekt

82%

Spara pengar

75%

Den support vi får från QBIS är första klass. Inte bara för att lösa ett problem på ett snabbt och effektivt sätt med god kommunikation, men också för att QBIS sätter sig in i vår verksamhet och kommer med nya idéer.

Stephen Lang, Findwise

QBIS är mycket lätt att använda för samtliga inblandade eftersom tidsrapporteringen sker i smartphone. Detta ger möjligheter för alla projektdeltagare att på ett enkelt och snabbt sätt redovisa sin tid oavsett om man står på landningsbanan och lägger asfalt eller sitter i ett projektmöte.

Niclas Friberg, Stockholm Skavsta Flygplats AB.

Med QBIS finns hela tiden möjligheten för tillväxt och förändring både gällande användningsområden och funktionalitet. QBIS har dessutom flexibiliteten att expandera allteftersom företagets behov ökar, det finns ingen gräns för hur många vi kan bli.

Mathias Törnblom, Envoke IT
+10000
användare
+950000
timmar registrerade
30000
utvecklingstimmar
15
år i branschen

Trygg ägarstruktur

QBIS ägs av QLogic AB som utvecklar QBIS. QLogic AB är ett svenskt privatägt bolag som grundades år 2001 med fokus på att erbjuda IT-tjänster och specialistkompetens inom IT. 2006 lanserades QBIS och var därmed ett av de första molnbaserade affärssystemen i Sverige. QLogics tjänster sträcker sig över hela IT-miljön och de guidar och råder kunder till anpassade och optimerade IT-strategier, implementerar och leder IT-relaterade projekt samt underhåller deras tekniska plattform. Personalstyrkan innefattar ett noggrant utvalt kompetensspektrum, relaterat till den tekniska och affärsmässiga förståelse som krävs förl att uppnå den kvalité och effektivitet som QLogic och QBIS står för.

Läs mer om QLogic AB på www.qlogic.se

QLogic AB

Vi berättar gärna mer!  Boka möte

Säker drift

QLogic erbjuder en stabil och säker drift av QBIS, så att våra kunder kan fokusera på sin kärnverksamhet och slippa oroa sig över nätverks- och säkerhetssårbarheter. Våra servrar ligger i tempererade bergsrum i nybyggda serverhallar med väldigt hög säkerhet. Det är byggt för att kunna hantera tusentals samtidiga användare. Naturligtvis är alla våra system skyddade mot virus och andra attacker och vi loggar all in- och utgående trafik. Vi har också flera nivåer av redundans för alla system och allting övervakas dygnet runt, året runt, för att kunna erbjuda våra kunder en hög tillgänglighet och säkerhet.