Stämpelklocka online

Digital Stämpelklocka

Med QBIS Stämpelklocka kan dina medarbetare enkelt registrera när de kommer och går från arbetet med en PIN-kod.

Kom och gick – med ett klick

Med QBIS stämpelklocka kan dina anställda snabbt och enkelt registrera när de kommer och när de går. Placera er stämpelklocka vid ditt företags entré, fabriksgolv eller vid en annan central punkt och göra det enkelt för dina anställda att rapportera när de kommer och går.

Digital stämpelklocka online

QBIS Stämpelklocka är kopplad till QBIS Tid som är ett tidrapporteringssystem i molnet. Alla registrerade tider kommer automatiskt att lagras i  QBIS Tid för både rapporterings- och löneändamål. Du kommer också att i realtid kunna se vilka som för närvarande befinner sig inne eller ute i byggnaden, en funktion som är viktig för exempelvis säkerhetsskäl.

Vi ringer dig!

Fyll i namn och nummer så ringer vi upp dig!

Namn

Telefon

Med QBIS Stämpelklocka online får ni:

  • Snabb och enkel kom- och gick loggning
  • Kontroll över alla raster under dagen
  • Se kompett tid för alla anställda
  • Avvikelseregistrering
  • Koppling till lönesystemet
  • Kraftfulla rapporter

Ett smart och kostnadseffektivt alternativ för att få kontroll över era anställdas arbetade tid.

Tidrapportera med stämpelklockan

Stämpelklockan gör det enkelt för anställda att rapportera sin tid snabbt och lätt med bara ett knapptryck. Med en PIN-kod registrerar man sina kom- och gick tider. Man kan exempelvis registrera när man kommer till arbetat, när man är på lunch och när man går för dagen.

Stämpelklocka online

Tidshantering är viktigt

All arbetad tid registreras via en pekskärm som är kopplad till det tidredovisningssystemet QBIS Tid. Som administratör får du full kontroll på all rapporterad tid, flextid och avvikelser. All tidsdata ger dig ett komplett underlag för exempelvis fakturering och lönehantering. QBIS räknar dessutom ut vilka lönearter som gäller för ert kollektivavtal om så önskas.

Tidrapportering för lönehantering

Integrerat med ert lönesystem

Koppla QBIS till ert lönesystem för snabb och korrekt lönehantering. Med en integration kan du sköta lönearbetet enkelt med ett par klick. Syftet  är att förenkla löneadministration och du sparar både tid och resurser eftersom tidhanteringen blir automatiserad.

Vi har kopplingar till flertalet av marknadens populäraste lönesystem och vi utvecklar ständigt fler kopplingar till QBIS. Läs mer här.

Integrationer med QBIS

För de utan fast arbetsplats

Med QBIS Stämpelklocka kan personalen enkelt stämpla in och ut med en PIN-kod.Stämpelklocka online

Om stämpelklockor

Vad är en stämpelklocka?

En stämpelklocka eller ett stämpelur används för att registrera när de anställda kommer och går från arbetet. Tidigare var stämpelklockor mekaniska men är idag oftast helt elektroniska och kan summera och kalkylera all tid som registreras på dem. Stämpelklockor används för att mäta arbetad tid.

 

Varför behövs stämpelklocka?

Stämpelklockor är vanliga på så väl kommuner som företag men även andra arbetsplatser där de anställa inte har en fast arbetsplats, eller på platser där man ser fördelar med medarbetaren registrerar sin närvaro på en viss fysisk plats, ofta på själva arbetsplatsen.

Stämpelklockan används främst för att mäta all tid, som arbetad tid, raster och annan frånvaro. Denna information ligger sedan som underlag till exempelvis lönehantering. Genom att mäta tid kan man dessutom ofta se möjligheter till effektivisering och få viktiga insikter kring de anställdas tid.