Tidrapportera i din smart phone

By 2015-03-24QBIS Tid
Tidrapportering

Fördelar med app för tidsrapportering

Fördelarna med att tidrapportera i sin smart-phone är många. Du får exempelvis in arbetad tid snabbare och kan därmed fakturera snabbare. Dessutom är det enkelt och smidigt att tidrapportera med mobilen – på bussen, hos kunden, ja där man är.

Tidrapportering är ett klassiskt exempel på en mindre populär administrativ uppgift. Samtidigt är tidsrapportering centralt för många företag eftersom korrekt och kontinuerlig tidrapportering är underlag för viktiga intäkter i verksamheten. Ofta kan det kännas krångligt. Men inte längre.

 

Enkel App för effektiv tidrapporteringTidrapportering APP
QBIS Tid App är gjord för att användare enkelt ska kunna rapportera in tid och utfört arbete på projekt direkt i mobilen. Precis som QBIS webbversion är appen gjord för att vara användarvänlig. Det finns ingen inlärningströskel och de vanligaste uppgifterna klarar alla.

Tidrapportering i mobilen populärt
Rapportera tid var du än är – hemma, på kontoret eller hos kund. Tillgängligheten gör att det känns enkelt att registrera tid, det görs direkt och inga timmar glöms bort. Tidrapporter kan komma in dagligen vilket gör att företag kan fakturera tidigare. “Tid-appen har blivit en av våra populäraste appar just för att den underlättar för alla inblandade” berättar Andrew Johnston, produktchef för QBIS. “Det är roligt att se vilket mervärde appen faktiskt ger våra kunder och hur mycket tid och pengar som sparas.” säger Johnston.

Tiden blir underlag för löner och fakturering
Användare kan registrera och hålla koll på den tid de arbetat och hur mycket tid som lagts på exempelvis ett projekt. Appen är kopplad till tiddatabasen och synkar automatiskt data. När tidrapporterna kommit in i systemet kan de snabbt och enkelt bearbetas för både löner och fakturering.

Enkel App för effektiv tidrapportering

Tidrapporteringsappen underlättar för både den anställde och för företaget med:

• Enkelhet – att tidrapportera ska gå fort och det ska vara enkelt att göra

• Flexibilitet – man ska kunna tidrapportera där man är och slippa lämna in exempelvis tidslappar eller åka in till kontoret

• Snabbhet – tidrapporteringen ska kunna göras dagligen så att man kan fakturera tidigare

• Tillgänglighet
– man ska kunna komma åt systemet där man jobbar, hemifrån, på kontoret eller ute hos kund

• Användarvänlighet – Ingen inlärningströskel, de vanligaste uppgifterna klarar alla