Flexibel tidrapportering & tidsredovisning

Alla företag har ett behov av att anställda rapporterar sin tid. Oavsett om behovet rör sig om underlag för löneutbetalning, fakturering, projektuppföljning eller möjligheten att analysera företagets aktivitetstid, gör QBIS Tid arbetet med tidrapportering enkelt och effektivt.

Tidsredovisning gör arbetet mer effektivt

Sköt all tidsredovisning snabbt och enkelt med vårt tidrapporteringssystem.

Den grundläggande styrkan i tidredovisningssystemet QBIS Tid ligger i ett effektivt arbetssätt. Systemet ger möjlighet till den kontroll som behövs för ökad produktivitet. QBIS Tid säkerställer att tiden rapporterats in korrekt, utan att vara betungande för de anställda. Du får komplett underlag för tidsfakturering och lönehantering.

Du betalar som mest

69
Användare/månad

Ju fler ni är desto billigare blir det.
Se alla priser.

QBIS förenklar tidredovisning

QBIS är ett kraftfullt tidsystem

Vad har du för behov kring tidredovisning?

Tid för lönehantering

Om ditt företag är i behov av tidredovisning för att få underlag till löneutbetalning är QBIS rätt. Medarbetare rapporterar arbetad tid och avvikelser som exempelvis sjukdom och ledighet. De lägger till sina utlägg och reseräkningar. QBIS gör lönearbetet enklare och löneunderlagen genereras automatiskt.

Tid för lön

Tid för fakturering

Om företagets behov är mer avancerat med tidredovisning för projektuppföljning och fakturering finns oändliga möjligheter med QBIS. Med QBIS Tid och Projekt får du en mångfald av funktioner för debiterbara timmar, projeketfakturering, projekthantering och resursoptimering.

Tid för effektivisering

De flesta ser möjligheter i att mäta vad man lägger tid på för att göra rätt saker. Det är en efterfrågad funktion både inom offentlig och privat sektor. Med QBIS finns alla möjligheter att se vad ni faktiskt gör idag, och vad ni kan göra bättre imorgon.

Ett par av de många populära funktionerna

Tidrapportera direkt

QBIS är ett komplett tidredovisningsprogram med funktioner för såväl avvikelserapportering och tidrapportering, som projektrapportera och schemaläggning. Dina anställda kan tidrapportera var som helst, med datorn eller direkt i mobilen. Tidrapporteringen blir så enkel att den faktiskt blir gjord. Inget glöms bort och alla timmar blir rätt registrerade.

Tidrapporteringssystem online

Tidrapportera med app

Du och dina medarbetare kan tidrapportera var som helst. QBIS anpassar sig efter din skärm, men vi har även en smart app. Med QBIS Tid App blir tidrapporteringen enkel. Du kan exempelvis rapportera  kom- och gick tid, rapportera tid mot projekt, få överblick över hur veckan ser ut och mycket mer.

appstore_icon  google_play_icon

Tidrapportera enkelt med QBIS app

Full kontroll på all tid

Både som chef och medarbetare får du full kontroll på all rapporterad tid, debiterbara timmar, flextid och avvikelser. Som administratör får du ett komplett underlag för fakturering och lön. Du kan enkelt se din tidbank med flextid, övertid och ledighet. QBIS räknar dessutom ut vilka lönearter som gäller för ert kollektivavtal om så önskas.

Utlägg & reseräkning

Utläggsrapportering, hantering av traktamente och reseräkning är inkluderat i QBIS. Registrera alla typer av utlägg såsom milersättning, traktamente, företagsrepresentation mm. Du kan på ett smidigt sätt lägga in alla poster som sedan kommer på din lön.

Läs mer om reseräkning & utlägg

Utlägg och reseräkning i QBIS Tidsystem

Integrationer

QBIS samarbetar enkelt med andra system. Vi har kopplingar till flertalet av marknadens populäraste affärssystem. Med ett stort antal kopplingar till ledande lönesystem och faktureringssystem blir ditt arbete enklare. I takt med marknadens efterfrågningar utvecklar vi fler kopplingar till QBIS.

Läs mer om våra intergrationer

Ledighetsplanering

Hantera ledighetsansökan och semesterplanering på ett enda ställe. Semesteransökningar görs enkelt. Ansvarig kan enkelt se en översikt av alla ansökningar i en grafisk kalenderpresentation.  Ansökan kan enkelt godkännas eller avslås. Godkänd ledighet registreras automatiskt i den anställdes tidkort.

Ledighetsplanering med QBIS Tidsystem

Det enda tidhanteringsprogrammet du behöver

Schemaläggning

Du kan välja till schemaläggningen i QBIS. Då kan du planera din bemanning på ett smart sätt. Du kan lägga allt från enkla till avancerade scheman. Tiden som sedan rapporteras in hamnar automatiskt på rätt löneaktivitet och gör det lätt att göra rätt.

Välj att koppla på ett kollektivavtal. QBIS räknar då ut vilka lönearter som gäller enligt det kollektivavtal du valt.

Schemaläggning tidsystem

Lönehantering

QBIS förenklar och effektiviserar lönehanteringen. Du kan enkelt generera underlag för löneutbetalning och har full överblick på flextid, övertid, semester, komptid och annan frånvaro. Använd de mallar för löneaktiviteter som finns eller skapa egna som passar just ditt företag.

Löneunderlag kan genereras för en grupp eller för en specifik anställd. Exportera sedan direkt till ert system för lönehantering.

Läs mer om lönehantering

Tidrapportering för lönehantering

Fakturera mer

QBIS ger dig en smart koppling mellan tidrapportering och fakturering till kostnads- och intäktsuppföljning på projekt. Du har alltid kontroll på vad som fakturerats i dina projekt, det går enkelt att upprätta fakturor och du får större överblick över faktureringen och ekonomin i realtid.

Rapporter

Med ett stort urval kraftfulla rapporter kan du analysera informationen i systemet. Schemalägg dina rapporter så serveras dem som du behöver dem när du behöver dem.

Kraftfulla rapporter med QBIS

Mycket mer

QBIS har självklart massor med ytterligare funktioner för att möta marknadens behov som inte syns här till exempel valutahantering, val av språk, dokumenthantering, projektkalender, avancerad tidhantering och mycket mera. Hittar du inte vad du söker, kontakta oss. Vi är säkra på att vi har det!

Låter det intressant?
Vi ringer dig!

Fyll i namn och nummer så ringer vi dig

Namn

Telefon

Varför välja till QBIS för tidhantering?

Alla program är bra på vissa saker. QBIS är ett av marknadens mest avancerade verktyg för att hantera all typ av tid. Många tidssystem växer man lätt ur allt eftersom behoven kring hur man vill hantera, mäta och analysera sin tid förändras. Ofta blir behoven mer komplexa.

QBIS har en enorm mängd funktioner som gör att du aldrig växer ur verktyget. Du kan dessutom lägga till hur många användare som du vill, hantera ett stort antal löner – på samma enkla sätt som om ni vore ett par stycken på företaget.

QBIS är ett heltäckande system för dig som värdesätter tid.

 

Tidrapportering

Varför våra kunder väljer oss

Få ordning på all arbetad tid

70%

Effektivisera verksamheten

80%

Strukturera processer

69%

Rapportera tid mot projekt

90%

Spara pengar

75%

Välj till mer:

Stämpelklocka

Välj till en stämpelklocka som dina anställda lätt kan registrera sin tid på.

Läs mer

Projekthantering

QBIS intelligenta projekt- och resurshantering ger dig förutsättningarna för att lyckas med dina projekt.

Läs mer

Ärendehantering

Effektivisera all support och få full kontroll. Flexibelt och kan anpassas till alla tjänst- och supportorganisationer.

Läs mer

CRM Säljstöd

Från kontakthantering och händelser till att identifiera möjligheter i din pipeline och kraftfulla rapporter – QBIS CRM gör ditt jobb enklare.

Läs mer
Tidhantering kommun

Falu Kommun gör tidsstyrning enkelt

Stockholm Skavsta: Flygande start med smidig tidrapportering

EnvokeIT har koll på hela sin verksamhet – alltid!

Hallett Retail: Nyckeln till effektivare tid- och lönehantering

Findwise: Prisbelönt konsultbolag med stenkoll på tiden

Condesign: ”QBIS Tid & Projekt effektiviserar verksamheten”

Ocean Finsnickeri: Smart App ger stor frihet

Klättermusen Trädvård: Höga höjder med QBIS tidsredovisning och projekthantering