Enklare & smartare löneadministration

Vill du förenkla och effektivisera administrationen av dina löner?
Med QBIS Tid kan du spara upp till 75 % av den tid du lägger på löneadministration och på sätt få tid att arbeta mer med andra uppgifter.

 

 

Förenkla och effektivisera lönehanteringen

QBIS Tid förenklar och effektiviserar hanteringen av all tid på ett företag. Löner baseras till stor del på arbetad tid. Centralt är att veta vilka avvikelser som skett för en medarbetare under en arbetsmånad, som exempelvis sjukdom, VAB eller semester.  Allt detta fångas upp i QBIS genom att medarbetare rapporterar in sin arbetade tid och sina avvikelser kontinuerligt i systemet.

Utlägg och traktamenten är också viktigt för lönehantering. Utläggsrapportering, traktamente och reseräkning är standard i QBIS precis som funktioner för semesterplanering. Detta gör att du får komplett underlag när det är dags att göra löner.

För dig med mer avancerade behov finns både schemaläggning och tidsrapportering mot kollektivavtal vilket säkerställer att rätt löneart alltid används vid olika typer av tidsrapportering.

All tid som har rapporteras in godkänns veckovis av exempelvis närmaste chef vilket gör att tiden som ligger i systemet är attesterad och klar.

Tidrapportering för lönehantering

Gör lönearbetet enklare

Tid för Lön i några enkla steg

1.    Medarbetarna rapporterar direkt in tid, utlägg och resor in i QBIS.
2.    Ansvariga på företaget attesterar det som rapporterats in så allt blir rätt.
3.    En administratör importerar underlaget till befintligt lönesystem. Efter några knapptryckningar är lönearbetet avklarat, rapporter skickade och medarbetarna får sina löner.

Integrationer med QBIS

Integrerat med dina system

Det administrativa arbetet går snabbare och du slipper dubbelarbete. QBIS samarbetar enkelt med andra system. Vi har kopplingar till flertalet av marknadens populäraste affärssystem.

Vilket system använder du?

Med QBIS Tid får du:

  • Frihet att sköta allt underlag för lönen var och när du vill.
  • Direktkoppling till alla ledande lön- och bokföringssystem.
  • Ett funktionellt och användarvänligt tidssystem via webb och app.
  • Automatiska backuper och versionsuppdateringar.

Vi älskar att prata tid och löner!

Berätta mer om dina behov!

 

BOKA EN TID HÄR

Varför välja till QBIS för tidhantering?

Alla program är bra på vissa saker. QBIS är ett av marknadens mest avancerade verktyg för att hantera all typ av tid. Många tidssystem växer man lätt ur allteftersom behoven på hur man vill hantera, mäta och analysera sina förändras och ofta blir mer komplexa.

QBIS har en enorm mängd funktioner som gör att du aldrig växer ur verktyget. Du kan lägga till hur många användare som helst, hantera stort antal löner, på samma enkla sätt som om ni vore ett par stycken på företaget.

QBIS är ett heltäckande system för dig som värdesätter tid.