Reseräkning

QBIS gör det möjligt att på ett enkelt sätt registrera och hantera anställdas reseräkningar och få underlag för löner och fakturering.

Flexibel registrering av din reseräkning

QBIS Tid erbjuder en flexibel funktion för anställda att registrera både sina utlägg och reseräkningar. Funktionen gör det möjligt att registrera alla typer av utlägg på en reseräkning såsom milersättning, traktamente, företagsrepresentation o.s.v.

Företagets anställda som reser i tjänsten får möjligheten att registrera sina reseräkningar i ett användarvänligt gränssnitt och skicka vidare dem elektroniskt direkt i systemet.

När du är klar, stäng din reseräkning för vidare process och skriv ut ett snyggt underlag att lämna till löneadministratören.

Alla reseräkningar godkänns av exempelvis närmaste chef vilket gör att alla reseräkningar som ligger i systemet är attesterad och klar när det är dags för lönehantering.

Reseräkning i några enkla steg

1.    Medarbetarna lägger in sin resereäkning samlat i QBIS.
2.    Ansvariga på företaget attesterar det som rapporterats in så allt blir rätt och allt alla kostnader är godkända.
3.    En administratör tar hand om det färdiga underlaget för exempelvis lönehantering.

Genom att arbeta med QBIS tid hanterar företaget all tidshantering, alla reseräkningar och utlägg enkelt på ett och samma ställe.

Förenkla administrationen av utlägg och reseräkningar

Utlägg

Eftersom QBIS är anpassat för både större och mindre företag så kommer er process med utläggshanteringen att förenklas. Systmet klarar allt från enkla utlägg till avancerade reseräkningar på ett smidigt sätt. Med QBIS kommer företaget att kunna registrera och godkänna anställdas utlägg och få kontroll i realtid.

Tidrapportering för lönehantering

Funktionen för utlägg och reseräkning integrerad som en del av systemet i QBIS Tid och den ingår alltså i priset för QBIS Tid.

Integrationer med QBIS

Integrerat med dina system

Det administrativa arbetet går snabbare och du slipper dubbelarbete. QBIS samarbetar enkelt med andra system. Vi har kopplingar till flertalet av marknadens populäraste affärssystem.

Vilket system använder du?

Med QBIS Tid får du:

  • Frihet att sköta allt underlag för lönen var och när du vill.
  • Direktkoppling till alla ledande lön- och bokföringssystem.
  • Ett funktionellt och användarvänligt tidssystem via webb och app.
  • Automatiska backuper och versionsuppdateringar.

Vi älskar att prata reseräkning och resurshantering!

Berätta mer om dina behov!

 

BOKA EN TID HÄR

Varför välja till QBIS för tidhantering?

Alla program är bra vissa saker. QBIS är ett av marknadens mest avancerade verktyg för att hantera all typ av tid. Många tidssystem växer man lätt ur allteftersom behoven på hur man vill hantera, mäta och analysera sina förändras och ofta blir mer komplexa.

QBIS har en enorm mängd funktioner som gör att du aldrig växer ur verktyget. Du kan lägga till hur många användare som helst, hantera stort antal löner, på samma enkla sätt som om ni vore ett par stycken på företaget.

QBIS är ett heltäckande system för dig som värdesätter tid.