Utbildningar i nya QBIS

QBIS Tid har fått en ny design! Våra produktexperter ger dig en guidad tour genom nya QBIS och visar hur systemet fungerar för både dig som användare och administratör. En givande och uppskattad utbildning. Helt kostnadsfritt.

Webinar 

Ett webinar är ett möte online. Du får en länk och kommer in i ett digitalt mötesrum. Enkelt och bekvämt.

Webinar  25 februari, 2016 kl 10:00 -11.00

Utbildning i nya QBIS – Kunskap som förenklar

Anmäl dig här:

https://attendee.gotowebinar.com/register/2897105759531305730

QBIS tidrapportering online

Maximera nyttan med QBIS genom att delta i kurser och utbildningar.

Se till att ni kan använda QBIS så effektivt som möjligt. Kunskap är nyckeln och vi har utbildningar för alla olika behov.

QBIS har utvecklats för att vara användarvänligt så att ni kan börja använda systemet direkt. Av erfarenhet vet vi att en initial utbildning i ett nytt system är viktigt för implementeringsprocessen. Därför erbjuder vi ett antal utbildningspaket på alla nivåer, från nya användare till systemadministratörer.

Implementering och utbildning

Av erfarenhet vet vi att en initial utbildning i ett nytt system är viktigt för implementeringsprocessen. Därför erbjuder vi utbildningar för allt från nya användare till systemadministratörer. Det här är en kostnadseffektiv lösning där ni lär er systemet och får QBIS anpassat efter era behov. Välj själv om ni vill ha utbildningen hos er eller i våra lokaler.

Skräddarsydda utbildningar

Välj en specialanpassad utbildning för ert behov. Ni bestämmer själva vad utbildningens fokus kommer att bli. För ytterligare information hör av dig till oss.

Webbutbildningar

Är du en person eller en mindre grupp kan ni boka webbutbildningar. Enkelt och smidigt får ni utbildning över Internet.

Vi pratar gärna utbildning med dig!

Namn*

E-post*

Telefon

Meddelande

Projekthantering med QBIS