Change Log

QBIS blir ständigt bättre. Vi lyssnar på önskemål från våra kunder och vårt hängivna team ser till att QBIS utvecklas för att bli det bästa systemet på marknaden.

Här listar vi alla uppdateringar vi gör i QBIS.

Januari uppdatering 2021

Nytt / Förbättringar

 • Bekräftelse av Tidkorts -stängning
  Genom att aktivera funktionen konfirmering av tidkortstängning, kan administratören ange ett meddelande som visas för användaren när tidkortet stängs och där användaren måste godkänna för att kunna stänga tidkortet. Detta kan tex användas för att användaren ska bekräfta att registreringarna är korrekta innan stängning.
 • Förhindra framtida tidrapportering
  Genom att aktivera förhindrande av framtida tidrapportering, förhindras användaren att kunna rapportera tid på tidkort framåt i tiden utan endast fram till dagens datum.
 • Tvingande tidkortskommentarer
  Genom att aktivera tvingande tidkortskommentarer så måste användaren skriva en kommentar vid ändringar på tidkortet för att kunna följa varför tid redigerats och när i en logg.
 • ATF stöd för timbaserade scheman
  Vi har lagt till möjlighet att använda ATF (Arbetstidsförkortning) även för scheman som är timbaserade i HR modulen.
 • Inkluderat företagsnamn i projektsynkroniserings -mail för Fortnox integrationen
  Precis som i synkroniserings -mailen för leverantörssynkroniseringen finns nu information om vilken kund mailet gäller. Detta är framförallt för att underlätta för Byråer med hantering av flera kunder.

Åtgärdade buggar

Flertal buggar har blivit åtgärdade

 

Föregående uppdateringar

Arkiverade uppdateringar