Integrationer med fakturering- och lönesystem

QBIS kan integreras till de flesta stora systemen på marknaden idag som levererar lösningar för lönehantering och fakturering. Med integrationer kan hela processen från tid till lön och fakturering automatiseras så att hela administrationskedjan förenklas.

LÖNEHANTERING
Hogia logo
Med Hogias system täcker du alla dina affärsbehov och passar både små och stora företag. Hogias har bland annat lösningar för ekonomi, lön och HR, välj den lösning som passar bäst för ditt företag. Med Hogias lösningar kan du känna dig trygg och ha full kontroll över företagets ekonomi.
LÖNEHANTERING FAKTURERING
Wint logo
Wint är en helhetstjänst som automatiserar företagets ekonomi. Tjänsten frigör tid till annat genom att sköta allt från löpande bokföring och bokslut, till att betala fakturor, löner och moms. Genom rapporter har du koll på hur ditt företag mår i realtid.
LÖNEHANTERING FAKTURERING
Fortnox logo
Fortnox är en molnbaserad plattform som passar både för småföretag och redovisningsbyråer med behov av program och tjänster för att effektivt hantera sin ekonomi. Fortnox har populära program för bland annat fakturering, bokföring, lager, lön och utläggshantering.
LÖNEHANTERING
Crona Lön logo
Crona Lön passar alla företag, från enmansföretag till organisationer med tusentals anställda. Omfattar lön till tjänstemän, anställda med kollektivavtal, och anställda med månads- och timlön. Du kan bland annat hantera löner, semester, skattedeklaration och övertid.
LÖNEHANTERING
CGI logo
CGI är ett system som stöder både lön- och personalhantering. Det används av företag av mycket olika typer och storlekar. Som en integrerad del i CGIs tjänsteutbud ingår omfattande kundsupport och olika leveransalternativ, till exempel molntjänster.
LÖNEHANTERING
Danløn logo
Danløn är ett enkelt och användarvänligt lönesystem som passar ett mindre företag. Eftersom det är ett webbaserat lönesystem, behöver du inte göra några installationer på din dator. Det är ett system som gör att du kan känna dig trygg då du kan testa allt innan du godkänner.
LÖNEHANTERING
Dataløn logo
DataLøn är ett enkelt lönesystem med fullt stöd via telefon, chatt och mail. Det hanterar automatisk beräkning och överföring av lön, skatt, ATF, etc. Systemet för automatiskt över ditt löneunderlag från QBIS till DataLøn och skickar den till ditt bokföringsprogram.
LÖNEHANTERING FAKTURERING
Edison logo
Med Edisons lönesystem spelar det ingen roll om du hanterar löner för ett litet eller stort företag. Edisons ekonomiprogram sköter mycket av jobbet på egen hand och du kan hantera ett obegränsat antal anställda och alla typer av företag och avtal. Edison har ett löne-, fakturerings- eller bokföringsprogram som passar dig!
LÖNEHANTERING
FDT logo
FDT erbjuder affärssystem som förenklar och effektiviserar företag. Alla produkter utvecklas i nära samarbete med användare och kunder. FDT Avance inkluderar redovisning, fakturering och leverantör, som stöder hela processen mellan kund, företag och leverantör.
LÖNEHANTERING
Flex logo
Flex Applications system för löneadministration, personaladministration, reseräkning och tidrapportering är kända för att vara effektiva och användarvänliga verktyg i många olika företag. Att ha allt samlat i ett och samma system innebär bättre översikt, mindre underhåll och därmed lägre kostnader.
LÖNEHANTERING
Kontek logo
Kontek hjälper dig med allt som har med lön att göra, från rådgivning till att hantera ditt företags löner. Kontek har ett molnbaserade system och effektiva servicelösningar. Oavsett hur du vill utforma din lönehantering, så sätter de din verksamhet och dina behov i fokus.
FAKTURERING
Microsoft Dynamics Nav logo
Microsoft Dynamics NAV är ett system som gör det lättare för företag att koppla samman försäljning, inköp, drift, redovisning och lagerhantering. Dessutom får du samma funktioner i iOS, Android och Windows för att göra din upplevelse konsekvent, oavsett om du arbetar på en stationär eller mobil enhet.
LÖNEHANTERING
Nordstedts Lön logo
Norstedts Lön är det kompletta lönesystemet för dig som arbetar på en byrå och hanterar löner för dina kunder. Men också för dig som sköter ditt eget företags lön. Du kan hantera obegränsat antal anställda inom alla branscher och kontraktsområden. Du som väljer Norstedts Lön får en enkel och korrekt lönehantering.
LÖNEHANTERING
PAXml logo
Med PAXml kan du leverera din information som händelser eller direkt till de lönearter som ditt löneprogram använder. Med andra ord kan överföring av löneuppgifter ske med två olika metoder, dessa två metoder kan blandas eller skickas med en kod som berättar för löneprogrammet vilken typ av underlag det är.
LÖNEHANTERING FAKTURERING
Finago Procountor a+ logo
Procountor är ett system för digital ekonomistyrning som fungerar via internet och innehåller alla nödvändiga funktioner. Det fungerar dessutom utmärkt att använda för både kundföretag och revisionsbolag. Prissättningen är flexibel eftersom den baseras på antalet verifikationer.
FAKTURERING
Pyramid logo
Pyramid är ett system som innehåller allt från logistik och redovisning till e-handel och CRM. Systemet är framtaget för att passa många olika branscher och dess behov. Med bra och användarvänligt gränssnitt möter Pyramids affärssystem behoven inom ekonomi, information, affärs- och beslutsstöd.
LÖNEHANTERING
Sage logo
Oavsett storleken på ditt företag, har Sage en lösning som gör det enkelt att öka medarbetarnas tillfredsställelse, följa gällande regler och förbättra produktiviteten. Från löne- och skatteregistrering till personalstyrka och HR.
LÖNEHANTERING
SAP logo
SAP står i centrum för den teknologiska revolutionen. Som marknadsledare inom ERP-mjukvara kan SAP hjälpa organisationer att tackla nackdelarna med komplexa system, skapa nya möjligheter till framåtskridande och tillväxt och hålla sig steget före konkurrenterna.
LÖNEHANTERING FAKTURERING
Visma logo
Visma har ett ekonomisystem som passar alla – från små till stora företag. Vismas finansiella system är branschoberoende och ger dig kontroll över alla aspekter av din ekonomi, från bokföring och redovisning till inköp, och fakturering.

Har du frågor eller funderingar om våra integrationer?

Kontakta oss