Integrera QBIS med ditt affärssystem

QBIS går att koppla ihop, integrera, med en flertalet olika program och system, exempelvis lönesystem och faktureringssystem. Här kan du se vilka system vi har färdiga integrationer mot. Finns inte just ditt system med så kan vi hjälpa dig att bygga en ny integration.

Integrationer förenklar

Det är viktigt med integrationer. Vanligt är att man önskar använda sina befintliga bokförings-, löne- och faktureringssystem och vill utveckla tidshanteringen med mer effektiv och flexibel lösning som QBIS erbjuder.

Interna system såsom löne-, bokförings- och faktureringssystem sammankopplas med QBIS  och eliminerar dubbeladministration. Det blir enkelt att importera och exportera information till och från QBIS.

Crona Lön passar alla företag, från enmansföretag till organisationer med tusentals anställda. Omfattar lön till tjänstemän, anställda med kollektivavtal, och anställda med månads- och timlön. Du kan bland annat hantera löner, semester, skattedeklaration och övertid.

Danløn är ett enkelt och användarvänligt lönesystem som passar ett mindre företag. Eftersom det är ett webbaserat lönesystem, behöver du inte göra några installationer på din dator. Det är ett system som gör att du kan känna dig trygg då du kan testa allt innan du godkänner.

DataLøn är ett enkelt lönesystem med fullt stöd via telefon, chatt och mail. Det hanterar automatisk beräkning och överföring av lön, skatt, ATF, etc. Systemet för automatiskt över ditt löneunderlag från QBIS till DataLøn och skickar den till ditt bokföringsprogram.

Med Edisons lönesystem spelar det ingen roll om du hanterar löner för ett litet eller stort företag. Edisons ekonomiprogram sköter mycket av jobbet på egen hand och du kan hantera ett obegränsat antal anställda och alla typer av företag och avtal. Edison har ett löne-, fakturerings- eller bokföringsprogram som passar dig!

FDT erbjuder affärssystem som förenklar och effektiviserar företag. Alla produkter utvecklas i nära samarbete med användare och kunder. FDT Avance inkluderar redovisning, fakturering och leverantör, som stöder hela processen mellan kund, företag och leverantör.

Flex Applications system för löneadministration, personaladministration, reseräkning och tidrapportering är kända för att vara effektiva och användarvänliga verktyg i många olika företag. Att ha allt samlat i ett och samma system innebär bättre översikt, mindre underhåll och därmed lägre kostnader.

Fortnox är en molnbaserad plattform som passar både för småföretag och redovisningsbyråer med behov av program och tjänster för att effektivt hantera sin ekonomi. Fortnox har populära program för bland annat fakturering, bokföring, lager, lön och utläggshantering.

Med Hogias system täcker du alla dina affärsbehov och passar både små och stora företag. Hogias har bland annat lösningar för ekonomi, lön och HR, välj den lösning som passar bäst för ditt företag. Med Hogias lösningar kan du känna dig trygg och ha full kontroll över företagets ekonomi.

Kontek hjälper dig med allt som ha rmed lön att göra, från rådgivning till att hantera ditt företags löner. Kontek har ett molnbaserade system och effektiva servicelösningar. Oavsett hur du vill utforma din lönehantering, så sätter de din verksamhet och dina behov i fokus.

Microsoft Dynamics NAV är ett system som gör det lättare för företag att koppla samman försäljning, inköp, drift, redovisning och lagerhantering. Dessutom får du samma funktioner i iOS, Android och Windows för att göra din upplevelse konsekvent, oavsett om du arbetar på en stationär eller mobil enhet.

Norstedts Lön är det kompletta lönesystemet för dig som arbetar på en byrå och hanterar löner för dina kunder. Men också för dig som sköter ditt eget företags lön. Du kan hantera obegränsat antal anställda inom alla branscher och kontraktsområden. Du som väljer Norstedts Lön får en enkel och korrekt lönehantering.

Med PAXml kan du leverera din information som händelser eller direkt till de lönearter som ditt löneprogram använder. Med andra ord kan överföring av löneuppgifter ske med två olika metoder, dessa två metoder kan blandas eller skickas med en kod som berättar för löneprogrammet vilken typ av underlag det är.

POL är ett system som stöder både lön- och personalhantering. Det används av företag av mycket olika typer och storlekar. Som en integrerad del i POLs tjänsteutbud ingår omfattande kundsupport och olika leveransalternativ, till exempel molntjänster.

Procountor är ett system för digital ekonomistyrning som fungerar via internet och innehåller alla nödvändiga funktioner. Det fungerar dessutom utmärkt att använda för både kundföretag och revisionsbolag. Prissättningen är flexibel eftersom den baseras på antalet verifikationer.

Pyramid är ett system som innehåller allt från logistik och redovisning till e-handel och CRM. Systemet är framtaget för att passa många olika branscher och dess behov. Med bra och användarvänligt gränssnitt möter Pyramids affärssystem behoven inom ekonomi, information, affärs- och beslutsstöd.

Oavsett storleken på ditt företag, har Sage en lösning som gör det enkelt att öka medarbetarnas tillfredsställelse, följa gällande regler och förbättra produktiviteten. Från löne- och skatteregistrering till personalstyrka och HR.

Visma har ett ekonomiskt system som passar alla – från små till stora företag. Vismas finansiella system är branschoberoende och ger dig kontroll över alla aspekter av din ekonomi, från bokföring och redovisning till inköp, och fakturering.

Wint har utvecklat ett system som förenklar och automatiserar företagets ekonomi. Med en app kan man hålla koll på dokument, bokföra kvitton och deklarera moms, vilket reducerar tiden som spenderas på administrativa uppgifter.

VILL DU KONTAKTA OSS?

Finns det ingen koppling mellan ditt system och QBIS? Eller har du frågor om våra program? Kontakta oss gärna på 031-10 70 60