Ellinor Collin – Account Manager på QBIS

 031-383 50 91
ellinor.collin@qbis.se

Jag har jobbat på QBIS sedan februari 2017. Min roll handlar mycket om kundrelationer och att möta kundens behov och förväntningar genom flexibla lösningar med QBIS. Dessa relationer är något jag arbetar med på många olika sätt, allt från telefonsamtal till fysiska möten. Processen med att få kunden från 0 till 100 procent QBIS. Något som ser olika ut från kund till kund. Det gäller att vara anpassningsbar för att få det att funka, både för kunden och för oss på QBIS.  

Det jag gillar mest med mitt jobb är kundkontakten. Att möta nya och befintliga kunder, oavsett om det är via telefon, ett mail eller ett personligt möte. Jag får möta många olika människor varje dag och jag älskar det! Allra roligast är att vi skrattar så mycket här på QBIS. Vi har alltid roligt, både när vi jobbar tillsammans med kunder och när vi har interna möten och workshops. Det är något vi är väldigt bra på, att tillgodose kundens behov samtidigt som vi har väldigt roligt.

Det som gör QBIS så bra är flexibiliteten! Möjligheten att automatisera kundens processer och rutiner för att skapa en effektivare vardag. Det är sjukt bra!

Liverpool FC

Heavy Metal

Ocensurerad