Johan Walli - Sales Manager på QBIS

031-383 50 92
johan.walli@qbis.se

Jag har arbetat som Sales Manager på QBIS sedan februari 2017. Närmast kommer jag från en roll som försäljningschef på Hogia Redovisning & Revision AB där jag också hade kontakt med QBIS, men då som partner.

Mitt jobb idag innefattar kontakt med både nya och befintliga kunder för att effektivisera deras arbetsflöden med hjälp av QBIS. Det jag gillar mest med mitt jobb är den dagliga kontakten med kunder inom olika branscher. Att prata med nöjda kunder och se hur QBIS effektiviserar deras vardag gör mig glad. Att våra system passar olika typer av företag, stora som små, är också inspirerande. Förutom kontakten med kunder har jag även många trevliga kollegor!

Det bästa med QBIS är att produkterna faktiskt kan påverka användarnas vardag till det bättre då vi, förutom att erbjuda kraftfulla program, även ligger i framkant när det gäller teknik och användarvänlighet. QBIS är lätt att använda, enkelt att implementera, tillgängligt från alla enheter, och har bra integrationer till andra system på marknaden. Det får mig att se ljust på framtiden!

Idrottsintresserad

Tidsoptimist

Egentid just nu