Johanna Unger

031-383 50 90
johanna.unger@qbis.se

Jag har jobbat som marknadskommunikatör på QBIS sedan slutet av januari 2017. En väldigt bred roll som innefattar allt från att utveckla strategier för vår kommunikation och marknadsföring till att producera innehåll till både digitala kanaler och trycksaker. Och det är precis så jag tänker mig att kommunikation ska vara. För idag finns det så många olika sätt att kommunicera på, och då måste också budskapen förpackas på olika sätt. Det är extra viktigt att tänka på när man, som jag, är med och tar fram vad vi som företag säger och gör.

Det jag gillar mest med mitt jobb är att jag får vara med i alla steg. Jag får tänka strategiskt och planera, samtidigt som jag får lov att vara kreativ och lösa problem. Något som känns ganska ovanligt idag när de flesta är specialister på utvalda delar av kommunikationsarbetet. Roligast har jag när jag får helt fria tyglar på en uppgift och får skriva eller designa något från grunden. Då har jag ibland så roligt att jag glömmer av att gå hem.

QBIS är, både som arbetsplats och leverantör, väldigt flexibelt. Det är inga långa beslutsvägar här, och vem som helst får lov att komma med förbättringsförslag och idéer, som alla tas på lika stort allvar. Sen är det också ett gäng sköna personer som jobbar här, som alla har nära till skratt. Alla är också väldigt intresserade och jag tror att det är därför som QBIS hela tiden utvecklas. För alla engagerar sig verkligen i det vi tillsammans skapar. Det är härligt tycker jag!

Foodie

Sportare

Snoozare