Är du en utvecklare som vill arbeta med teamet bakom ett av Sveriges mest erkända tid- och projektrapporteringssystem?

QLogic växer och söker nu en webbutvecklare med minst ett par års erfarenhet till vårt team för ett spännande kundprojekt.

Om tjänsten

Hos QLogic blir du en del i ett sammansvetsat utvecklingsteam, där arbetsuppgifterna varierar från projekt till projekt. Du kommer framförallt arbeta med ett kundprojekt där vi behöver förstärkning , men även med nyutveckling och förvaltning av vår egna SAAS-applikation QBIS.

Du är delaktig i hela utvecklingsprocessen, från behovsanalys och utveckling till driftsättning i produktionsmiljön. Utifrån din kunskapsnivå och dina ambitioner kommer du kunna ta större ansvar för enskilda utvecklingsområden. Vi ser det som en självklarhet att du utifrån din roll är en del av och påverkar och ansvarar för kontinuerlig förbättring av processer, tekniker samt verktyg.

Din Profil

Som person är du driven, nyfiken och har en vilja att ständigt utvecklas. Du gillar att jobba med teknik som ligger i framkant, och räds inte nya tekniker, utan ser dem istället som en möjlighet att lära dig mer samt utveckla dig själv. Du är resultatinriktad, gillar att lösa kluriga problem, och har möjligheten att se på dem både ur ett utvecklings- och ett kundperspektiv. Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Högre utbildning inom webbutveckling är meriterande men inte ett krav.

Kravprofil

  • Mycket goda kunskaper i ASP.Net MVC 4
  • Mycket goda kunskaper i C#
  • Mycket goda kunskaper inom Javascript, gärna att du även har kunskaper i javascriptramverk som jquery och Angular.
  • Mycket goda kunskaper i CSS, Html
  • Mycket goda kunskaper i SQL
  • Behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift

Meriterande

  • Erfarenhet av GraphQL
  • Erfarenhet av RabbitMQ
  • Erfarenhet av Azure

Om anställningen

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse
Anställningsvillkor: Heltid
Lön: Fast månadslön enligt överenskommelse.

Ansökan

Om du har frågor om företaget eller tjänsten är du välkommen att kontakta marknadsavdelningen på QBIS. För att söka tjänsten, skicka ditt CV och personliga brev till marketing@qbis.se. Vi genomför intervjuer löpande.

Företagspresentation
QLogic startades 2001 och är ett IT företag som bryr sig. Vi har målsättning är att kontinuerligt erbjuda en kreativ och positiv arbetsmiljö där du kan växa i din roll och utvecklas som person. Omtanke, Modernitet, Kreativitet och Professionalism är våra värdeord som representerar vilka vi är och hur vi arbetar med varandra och utåt mot våra kunder och partners.

Vi utvecklar QBIS som är ett av Sveriges mest erkända tid- och projektrapporteringssystem med över 22 000 dagliga inloggningar. QBIS erbjuds som en molnbaserad tjänst utan installationsbehov och i och med lanseringen av ett helt nytt gränssnitt med den senaste tekniken har vi nu tagit steget in i framtiden.