Om QBIS Business Systems

QBIS är en smart, molnbaserad lösning som ger er verksamhet möjlighet att planera, hantera och följa upp era anställdas tid. Något som i sin tur hjälper er att arbeta mer effektivt. Så oavsett om ditt team sitter samlade på kontoret eller utspridda i världen, kan ni med hjälp av QBIS rapportera in arbetad tid och avvikelser, planera och rapportera tid på projekt och se över hur ni spenderar er tid. Läs mer om våra olika moduler här.

QBIS Logo

Vi är QBIS

För oss handlar mjukvara inte bara om programvara, även om det är en stor del av vårt arbete. För oss innebär det också att jobba med mjuka värden. Att förstå helheten i en verksamhet, och de människor som utgör den. Vi är kodknackare, innehållsproducenter, relationsbyggare och problemlösare – som alla spelar en viktig roll i att bygga framtidens digitala arbetsplatser.

Säkert

QBIS är mycket stabilt och säkert. Våra servrar finns i tempererade bergrum och är skyddade mot virus och andra attacker. Det sker dessutom flerstegsbackuper flera gånger per dag.

Alltid tillgängligt

Du kan använda QBIS från kontoret, bilen, tåget, stranden och sängen. Så länge du har tillgång till internet i din dator, surfplatta eller smartphone, kan du använda QBIS var du vill, när du vill.

Kostnadseffektivt

Förutom det låga priset per användare och avsaknad av kostsamma programvaror, kan du med hjälp av QBIS öka er verksamhets lönsamhet genom att effektivisera ert arbete.

Alltid uppdaterat

Vi uppdaterar och utvecklar ständigt nya funktioner i QBIS. Dessa får du automatiskt tillgång till eftersom QBIS är helt molnbaserat. På så sätt slipper du uppgradera till nya versioner.

En del av QLogic AB

QBIS är en del av QLogic. Vi är ett IT-bolag som lever efter vårt varumärkeslöfte – IT with care. Något som visar sig genom nära och långsiktiga relationer med både kunder och leverantörer, omtänksam IT-support och ett stort engagemang i miljön och människans inverkan på klimatet.

Att kunna hjälpa organisationer och företag att effektivisera och driftsäkra sina IT-miljöer ökar vårt engagemang och vår vilja hitta nya smarta lösningar som gör våra kunder än mer framgångsrika.
Läs mer på www.qlogic.se

Kontakta QBIS

QBIS Business Systems
Södra Gubberogatan 6
416 63 Göteborg

Telefon: 031-10 70 60
Epost: info@qbis.se

QBIS Medarbetare