Vi presenterar

Årets Byrå 2019

Branschens modernaste utmärkelse till de byråer som kontinuerligt arbetar för att ligga i framkant och vara ledstjärnor för redovisningsbyråer över hela Sverige.

Varje år vill vi hylla de byråer som arbetar för att ligga i framkant och vara ledstjärnor i branschen. QBIS värderar professionalitet, kreativitet, engagemang och omtanke i hela vår verksamhet. Från utvecklingen av våra system till hur vi kommunicerar med våra kunder. Med våra partnerprogram förlänger vi våra värderingar och visar vår uppskattning mot samarbetspartners som delar vår vision. Digitalisering är framtiden, effektivisering skapar mervärde och progressivitet ger lönsamhet.

För service och engagemang

Vi har arbetat med partners och byråer sedan 2013. Under denna tiden har vi sett byråer komma och gå, men vi har också mött extraordinära partners som visar att de vill göra allt för kunden samtidigt som de utvecklar sin business. Våra nära samarbeten med byråerna visar hur de digitaliserar processerna för tid för lön och/eller för fakturering. Denna process är ett steg som leder till flera värdefulla egenskaper hos varje byrå.

Lönsamhet i affärer och varumärke

Med ökad lönsamhet stärks inte bara byråns affärer utan även byråns varumärke. Går det bra för byrån kommer det att synas och utveckling blir därefter enklare. Ett gott rykte attraherar fler kunder och sätter en högre standard för hela branschen.

Kvalitet för ökad kundnöjdhet

Genom att arbeta på ett strategiskt och optimerat sätt kan man utveckla kundrelationer proaktivt. Kunden kommer att få ut det mesta av byråns tjänster och kvaliteten på arbetet kommer att öka därefter. Upplever kunderna en känsla av bra service, lyhördhet och engagemang kommer ryktet att sprida sig igenom hela branschen. Kundbemötandet är en viktig del i arbetet för en byrå som vill sticka ut, och en viktig del för oss som samarbetspartner.

Kriterier för nominering av Årets Byrå

  • Byrån digitaliserar både nya och existerande kunder
  • Byrån har ett bestämt antal integrerade lösningar för att standardisera data för kunders lön (och fakturering)
  • Byrån har börjat sin resa mot att transformeras från att ta betalt löpande per timma till att gå mer mot fast pris.
  • Byrån arbetar proaktivt med kunderna för att förutse och motarbeta risker och optimera deras affär
  • Byrån är en QBIS Partner

Priset för Årets Byrå 2019 går till BDO

Den första mottagaren av QBIS Partner Awards blir rådgivnings- och revisionsbyrån BDO. Den 5:e februari 2020 överlämnades priset på QBIS kontor i Göteborg, med motiveringen,

”BDO är en byrå som utmärker sig tydligt för alla som kommer i närheten. Det finns en mycket god kultur kring byråns varumärke både internt och externt och du möter alltid mycket trevliga och engagerade medarbetare och konsulter när du har med BDO att göra.

I samarbetet med BDO så ser vi en partner som gärna går den extra milen och gör rätt saker för att kunden ska bli nöjd. Det är enkelt att arbeta ihop för att förhöja slutkundens upplevelse och förbättra kvaliteten i deras centrala processer.

I BDO ser vi en modern byrå som ständigt utvecklas, och det i snabb fart. De är inte rädda för att vara först och testa nya saker, vilket leder till att man hamnar i framkant de gånger man lyckas. Vi kan se att digitaliseringen av BDO:s kunder leder till framgång i deras sätt att arbeta både för byrån och för kunden, vilket är helt i linje med QBIS motto ”Spend your time right”.”

Partner Awards-statyetten för framtidstänkare

QBIS Partner Award är en symbol för varje byrå som vill sticka ut med värdeorden: Modern, Skarp, Framåtanda och Utvecklande. Den är framtagen för att visa upp en byrå som inte räds för att utveckla sin verksamhet, som med klara mål och kunskap arbetar för att förbättra arbetet för varje kund. Ett QBIS Partner Award är ett bevis på att man har arbetat strategiskt för att öka byråns tillväxten och leverera de bästa tjänsterna för kunderna. Den visar att man engagerar sig i sina kunders verksamhet och bryr sig om deras utveckling.