Ett pris för framtidens moderna byråer och lönekonsulter

Den 25 november 2020 delar vi ut branschens modernaste utmärkelse till byråer som kontinuerligt arbetar för att ligga i framkant av utvecklingen inom redovisning, lön och administration.

Varje år hyllar vi de byråer som arbetar för att vara ledstjärnor inom branschen. QBIS Partner Awards finns till för att lyfta fram varje byrå och lönekonsult som sticker ut med värdeorden: Modern, Skarp, Framåtanda och Utvecklande. Priserna är framtagna för att visa upp byråer som inte räds att utveckla sin verksamhet. Med klara mål och kunskap arbetar de med att förbättra kvaliteten i arbetet för varje kund. Ett Partner Award är ett bevis för redovisningsbyrån och lönekonsulten att det de gör syns och hörs genom hela branschen. Genom strategiskt arbete ökar de byråns tillväxt och levererar marknadens bästa tjänster. Priserna är ett tecken på ett enastående engagemang och kundnöjdhet genom utveckling, kvalitet och professionalitet.

Mottagare av QBIS Partner Awards 2020

Grattis till alla vinnarna i QBIS Partner Awards 2020!

  • Årets Byrå: Grant Thornton
  • Årets Framträdande Byrå: Keeper
  • Årets Nytänkande Byrå: Kansliet
  • Årets Lönekonsult – guld: Anna Kavousi hos Frejs
  • Årets Lönekonsult – silver: Susanna Carlberg hos BDO
  • Årets Lönekonsult – brons: Veronicka Rajkovic hos Grant Thornton

Under decembermånad kommer vi att närmare presentera varje vinnare och berätta deras historia om hur de ser på vinsten, digitalisering, utveckling och framåtanda inom en traditionell bransch. Följ QBIS på LinkedIn för att ta del av allas berättelser.

QBIS Partner
– en smart lösning för
långsiktig utveckling

Framtiden ligger i digitalisering och automatisering av administrativt arbete. Teknologin fortsätter att utvecklas och att fortsätta arbeta enligt gamla mönster kommer inte att hålla. QBIS tidrapportering- och projekthanteringssystem är ledande på marknaden idag. Med målet att alltid ha moderna och lätthanterliga system förenklar QBIS vardagen för företag som vill göra mer på mindre tid. Att alltid ligga i framkant och idag utveckla vad som är standard imorgon är en självklarhet. Som partner är vi lika engagerade i att skapa goda relationer med likasinnade – som vill göra morgondagens jobb, redan idag. 

Kontakta oss