Digital Stämpelklocka

Med QBIS Stämpelklocka kan dina medarbetare enkelt registrera när de kommer och går från arbetet med en pinkod.

BOKA DEMO
QBIS Stämpelklocka

Kom och gick – med ett klick

Med QBIS stämpelklocka kan dina anställda snabbt och enkelt registrera när de kommer och när de går. Placera er stämpelklocka vid entrén, lunchrummet eller en annan central punkt som gör det enkelt för dina anställda att rapportera när de kommer och går.

Digital stämpelklocka online

QBIS Stämpelklocka är kopplad till det molnbaserade tidrapporteringssystemet QBIS Tid. Alla registrerade tider lagras automatiskt i QBIS Tid och kan användas för både rapporterings- och löneändamål. Det går också att se vilka som befinner på arbetsplatsen i realtid, en funktion som är viktig ur säkerhetssynpunkt.

Med QBIS Stämpelklocka online får ni:

  • Snabb och enkel registrering
  • Kontroll över alla raster under dagen
  • Se kompett tid för alla anställda
  • Avvikelseregistrering
  • Koppling till lönesystemet
  • Kraftfulla rapporter

Ring oss!

Vi svarar gärna på dina frågor!

031-10 70 60

Tidrapportera med stämpelklockan

Stämpelklockan gör det enkelt för anställda att rapportera sin tid snabbt och lätt med bara ett knapptryck. Med en personlig kod registrerar man sina kom- och gick tider. Man kan exempelvis registrera när man kommer till arbetet, när man är på lunch och när man går för dagen.

QBIS Stämpelklocka

Integrerat med ert lönesystem

Koppla QBIS till ert lönesystem för snabb och korrekt lönehantering. Med en integration kan du sköta lönearbetet enkelt med ett par klick. Syftet  är att förenkla löneadministration och du sparar både tid och resurser eftersom tidhanteringen blir automatiserad.

Vi har kopplingar till flertalet av marknadens populäraste lönesystem och vi utvecklar ständigt fler kopplingar till QBIS. Läs mer här.

Om stämpelklockor

Vad är en stämpelklocka?

En stämpelklocka eller ett stämpelur används för att registrera när de anställda kommer och går från arbetet. Tidigare var stämpelklockor mekaniska men är idag oftast helt elektroniska och kan summera och kalkylera all tid som registreras på dem. Stämpelklockor används för att mäta arbetad tid.

 Varför behövs en stämpelklocka?

Stämpelklockor används med fördel på platser där man ser fördelar med medarbetaren registrerar sin närvaro på en viss fysisk plats, ofta på själva arbetsplatsen. Stämpelklockan används främst för att mäta all tid, som arbetad tid, raster och annan frånvaro. Denna information ligger sedan som underlag till exempelvis lönehantering. Genom att mäta tid kan man dessutom ofta se möjligheter till effektivisering och få viktiga insikter kring de anställdas tid.