Vad behöver du?

Hitta en lösning som passar dina behov.

Stoppklocka

TID

Rapportera tid på mindre än 30 sekunder i din dator, surfplatta eller mobil, analysera din verksamhet via smarta rapporter och generera löneunderlag med bara tre klick.

Stoppklocka

PROJEKT

Planera och budgetera tid, resurser, kostnader och pris för dina projekt. Följ sedan ditt projekt i realtid och analysera det med hjälp av din favoritrapport.

Stoppklocka

CRM

Samla aktiviteter och kontaktuppgifter på samma ställe som ni skapar avtal och offerter och få koll på allt från kundvård till framtida affärsmöjligheter. En till rad bara för att få alla boxar

Stoppklocka

ÄRENDEHANTERING

Hantera, prioritera och delegera era supportärenden på ett och samma ställe så att din supportgrupp får en enklare överblick och mer effektiva svarstider.

2Kontaktuppgifter
× Klart Ditt konto har skapats, ett e-postmeddelande med inloggningsuppgifter kommer att skickas till dig inom kort. Om du saknar ditt bekräftelsemail, vänligen kontakta oss på sales@qbis.se eller ring oss på 031-10 70 60
× Oväntat fel Något oväntat hände när vi förberedde dina konton, vänligen försök igen senare.
× Server ej kontaktbar Kunde ej ansluta till QBIS server. Kontrollera din internetanslutning eller försök igen senare.
× QBIS underhållsarbete QBIS är för tillfället nedstängt pga planerat underhållsarbete. Kom tillbaka vid ett senare tillfälle och fyll i formuläret.