Testa QBIS i 30 dagar – helt kostnadsfritt

Få en egen inloggning till QBIS med full funktionalitet i 30 dagar, så kan du i lugn och ro prova på våra produkter. Se hur det ser ut live och hur det kan hjälpa er verksamhet att spara mer tid. Det är helt kostnadsfritt och fritt från förpliktelser!

Välj de moduler du vill ha i din demo-miljö, ange dina kontaktuppgifter för att få ett test-konto. Efter ett par dagar kommer en av våra experter att kontakta dig för att besvara dina frågor och guida dig i hur QBIS kan användas på bästa sätt för er.

Välj om du vill testa QBIS Tid eller QBIS Tid & Projekt

  • QBIS Tid
  • QBIS Tid och Projekt

Genom att klicka på "Skapa testkonto" godkänner jag att mina uppgifter lagras och används för att bli kontaktad av QBIS

× Klart! Ditt konto har skapats, ett e-postmeddelande med inloggningsuppgifter kommer att skickas till dig inom kort. Om du saknar ditt bekräftelsemail, vänligen kontakta oss på sales@qbis.se eller ring oss på 031-10 70 60
× Oväntat fel! Något oväntat hände när vi förberedde dina konton, vänligen försök igen senare.
× Server ej kontaktbar! Kunde ej ansluta till QBIS server. Kontrollera din internetanslutning eller försök igen senare.
× QBIS underhållsarbete! QBIS är för tillfället nedstängt pga planerat underhållsarbete. Kom tillbaka vid ett senare tillfälle och fyll i formuläret.

Våra Produkter

Välj mellan en eller flera av QBIS system när du skapar ditt test-konto. Läs mer om vad varje produkt inkluderar innan du väljer.

QBIS Tid

Samla all tid och förenkla löneprocessen, optimera verksamhetens arbetsrutiner och få en bättre överblick på hur företaget kan utnyttja sina resurser.

QBIS Projekt

Planera och följ upp projekt i realtid. Skapa och exportera faktureringsunderlag, analysera resultat gentemot spenderad tid och budget med detaljerade rapporter.