Enklare tidrapportering med QBIS Tid

Vi vet att tidrapportering inte är det roligaste med ditt jobb. Men att ha ett snabbt och enkelt verktyg för tidrapportering är viktigt för att din verksamhet och din personal ska fungera optimalt. Med QBIS Tid rapporterar du på ditt sätt. I din dator, platta eller smartphone. Du slipper på så sätt lösa papper, excelblad och din kollegas oläsliga handstil. Dessutom vågar vi påstå att du kommer spara tid – för alla användare.

Spend your time right

QBIS webbaserat tillgängligt på flera enheter

Rapportera tid och avvikelser på mindre än 30 sekunder

Generera löneunderlag med bara tre klick

Rapportera tid och förebered för fakturering

Planera och ansök om ledighet och semester

Få koll på traktamenten och reseersättningar

Rapportera tid på aktiviteter kopplade till olika projekt

Få överblick genom snygga och lättöverskådliga rapporter

Koll & kontroll

Din tid är värdefull. Så lägg inte mer tid än nödvändigt på din tidredovisning. Med QBIS Tid kan du uppdatera din tidrapport på under 30 sekunder, vilket ger dig och dina medarbetare mer tid till roligare saker. Dessutom kan du som administratör mäta och analysera hela, eller delar av verksamheten, för att se hur ni på bästa sätt kan optimera era rutiner och processer och på så sätt öka er produktivitet.

QBIS Mobil Mitt Tidkort
QBIS mobil tidregistrering

Tidrapportering var & hur du vill

QBIS Tid är webbaserat och behöver ingen installation. Det har dessutom en responsiv design, vilket innebär att du kan använda QBIS Tid på vilken enhet du än önskar – var du än är. QBIS Tid anpassar sig efter dig och dina behov. Dessutom kan du alltid se aktuella saldon i realtid.

Integrationer

Du förtjänar det bästa. Av allt. Därför samarbetar QBIS med de flesta och bästa ekonomisystemen på marknaden idag, vilket gör att du slipper välja. Du kan alltså få både det bästa systemet för tidrapportering och det bästa systemet för att hantera lön. På så sätt blir din lönehantering ännu enklare.

QBIS förbered löner

Lönehantering

QBIS Tid gör löneberedningen enklare. Dina anställda rapporterar arbetad tid, eventuella avvikelser och lägger till utlägg och reseräkningar direkt i QBIS. När det är dags för beredning kan du enkelt generera underlaget du behöver. Löneunderlag kan genereras för en grupp eller för en specifik anställd. Använd de framtagna mallarna för löneaktiviteter, eller skapa egna som passar just ditt företag. Exportera sedan direkt till ert system för lönehantering med bara tre klick.

Hallet Retail

Vi valde QBIS eftersom det mötte våra behov – att automatisera våra löneprocesser. Alla våra anställda kan rapportera sin tid var de än är och våra chefer har total kontroll. QBIS passar oss perfekt eftersom vi kan skala upp tjänsten allt eftersom vi växer, utan att behöva investera i programvarulicenser eller maskinvara.

Kevin Hallett, Executive Director

Rapporter

I QBIS Tid finns rapporter för alla. För ledningsgrupper, avdelningschefer och enskilda individer. För dig som älskar siffror och för dig som gillar färgglada diagram. Dina data förvandlas till snygga, smarta rapporter, på företagsnivå, per avdelning eller på individnivå med bara några få knapptryck. Och när du skaffat en favoritrapport, kan du schemalägga den så att du har den i din inkorg när du än önskar.

QBIS tidrapporter
QBIS projekt på ipad och surfplatta

Tidrapportering på projekt

I QBIS Tid kan du inte bara rapportera din tid, det går också att koppla den arbetade tiden till olika aktiviteter, så som interna möten, administration och leverantörsmöten. Det ger en bra överblick på er interna aktivitetsnivå, samtidigt som ni får koll på hur mycket tid ni lägger på olika aktiviteter.

Testa kostnadsfritt i 30 dagar

Ingen installation
Tillgängligt i dator, surfplatta och mobil
Testkonto fyllt med data

Kvitton, reseersättning & traktamente

I QBIS Tid hanterar du enkelt dina utlägg. Allt från milersättning till utlandstraktamente. Du kan på ett mycket smidigt sätt registrera alla dina utlägg, när du vill och var du än är. Dessutom kan du bifoga bilder på dina kvitton, så att du alltid har en kopia på kvittot och koll på vad kvittot avser.

Anpassar sig, för att passa dig

QBIS Tid fungerar lika bra på egen hand, som tillsammans med våra andra moduler. För små bolag till stora koncerner. Det gör att du kan anpassa ditt system efter din verksamhet, så att ni kan arbeta så effektivt som möjligt

Stämpelklocka

QBIS Stämpelklocka

Gör er tidrapportering ännu enklare. Stämpla in och ut med några få knapptryck.

LÄS MER

QBIS HR

QBIS HR

Med QBIS HR kan du enkelt schemalägga dina anställda och dessutom hantera kollektivavtal.

LÄS MER

QBIS Projekt

QBIS Projekt

Med QBIS Projekt kan du planera, följa upp och fakturera dina projekt och resurser.

LÄS MER