Försäkra er om att ni använder QBIS så effektivt som möjligt. Kunskap är nyckeln och vi har utbildningar och kurser för olika behov.

QBIS har utvecklats för att vara användarvänligt, så att ni kan börja använda systemet direkt. Men av erfarenhet vet vi att en initial utbildning i ett nytt system är viktigt för implementeringsprocessen. För det spelar ingen roll hur enkelt QBIS än är, om du inte känner till funktionerna som underlättar och effektiviserar ditt arbete!

Implementering och utbildning

Vi erbjuder utbildningar för så väl nya användare som till erfarna systemadministratörer. En kostnadseffektiv lösning där ni lär er systemet och får QBIS anpassat efter era behov. Välj själv om ni vill ha utbildningen hos er eller i våra lokaler.

Skräddarsydda utbildningar

Anpassa utbildningen efter just era behov. Ni bestämmer själva vad utbildningens fokus kommer att bli. För ytterligare information hör av dig till oss.

Webbutbildningar

Är du en person eller en mindre grupp kan ni boka webbutbildningar. Enkelt och smidigt får ni utbildning över Internet.

Vi pratar gärna utbildning med dig!

Namn*

E-post*

Telefon

Meddelande*

Genom att fylla i formuläret godkänner du att QBIS får kontakta dig gällande produkter och erbjudanden från QBIS och QLogic. Läs mer om vår hantering av personuppgifter här.